Home >   Programma

Remarketing Event

EXPOMotion heeft vanwege de gevolgen van de aanhoudende onzekerheid rondom het coronavirus besloten de 10de (fysieke) jubileum editie van het Remarketing Event (gepland op 8 oktober) uit te stellen naar 2021. 

Positieve signalen
Ondanks ook positieve signalen, waaronder de verruiming van de corona-regels per 1 juli en de uitkomsten van een door EXPOMotion geïnitieerde bezoekersenquête, rees bij EXPOMotion en haar stakeholders de afgelopen weken steeds meer twijfel over de kansen voor en wenselijkheid van een grootschalig congres dit najaar.

Geen doel op zich
Voor EXPOMotion is het laten doorgaan van de betreffende bijeenkomst geen doel op zich, maar staat juist het succes van partners en bezoekers voorop. Hoewel de verplaatsing van deze 10de jubileum editie een moeilijke beslissing was, is men er bij EXPOMotion van overtuigd dat de belangen van haar stakeholders daarmee wel het meest zijn gediend.

Virtuele Remarketing Lounges
In aanloop naar het fysieke evenement in 2021 (o.v.b.) zal EXPOMotion meerdere online ‘Remarketing Lounge Live!’ uitzendingen gaan organiseren. Een ‘LIVE’ talkshow en informatief webinar programma met chat-functie (netwerken). Hierin krijgen de huidige, maar ook nieuwe partners en sponsoren van het Remarketing Event dan ook een plek om hun kennis te delen en te netwerken met online bezoekers als het gaat om: "De impact van COVID-19 op remarketingprocessen"

Binnenkort informeren wij u over de onderwerpen en sprekers.

Bent u geinteresseerd in de exposure en commuinicatie mogelijkheden tijdens deze virtuele events? Vraag dan hier u partnerpakket aan.